•  
  •  
  •  
  •  

Ontdek ‘s werelds slimste energiemonitor

Smappee tovert je huis om tot een slimme, energiezuinigere woning. Hij bezorgt je realtimegegevens over je elektriciteitsverbruik en het bijhorende kostenplaatje. Bovendien kan je er van op afstand apparaten mee bedienen. Met Smappee heb je je huis in het oog en in de hand, waar je ook bent.

Het begint met
een snelle installatie

Verbind Smappee via een 'clip-on'-sensor met je zekeringkast en … Hij doet de rest!

Kijk hoe het werkt

Je huis in actie

Smappee bezorgt je een realtime overzicht van het elektriciteitsverbruik in je woning. Via onze gratis app weet je in één oogopslag wat je totale verbruik is en hoeveel daarvan sluimerverbruik is. Met een simpele tik krijg je te zien wat dit je kost, in realtime. Wil je nóg verder gaan? Tik dan nog eens op het scherm en je krijgt de kosten van de laatste 30 dagen.

Smappee gaat op zoek naar
je belangrijkste toestellen

Wist je dat apparaten een unieke elektronische handtekening hebben? Smappee maakt daar handig gebruik van om de belangrijkste elektrische toestellen in je woning te detecteren. Ook deze realtimegegevens en bijhorende kosten krijg je via de gratis app te zien op je tablet of smartphone. Kortom: met Smappee wordt besparen eenvoudig, want je weet voortaan precies waar je energiekosten zitten. Vind je dit te mooi om waar te zijn? Lees hoe het werkt.

Een slimmere woning

Je krijgt een Smart Home voor de prijs van een smartphone. Met de Comfort Plugs™ kun je apparaten in huis van op afstand bedienen met één enkele tik. De triggers in de app zorgen er bovendien voor dat je toestellen met elkaar kunnen communiceren. Via IFTTT kun je zelfs een verbinding tot stand brengen tussen je Smappee en andere toestellen in het internet der dingen (IoT). Zo kunnen je toestellen al worden ingeschakeld nog voor je thuis bent. Makkelijk, toch?

Leer & bespaar

Met Smappee leer je je woning elke dag een beetje beter kennen. Doordat je precies kan zien waar je verbruik zit, kan je gaan besparen. Eerst ga je aan de slag om je sluimerverbruik te verminderen. Dan ontdek je de energievreters en pak je ze aan. Vervolgens leer je stap voor stap hoe je energiezuiniger kunt wonen. Je merkt misschien niet eens het verschil in je levensstijl, maar je zal het wel merken aan je energiefactuur. Je kunt immers tot 30% besparen!

Op je pc of via een handige app

Alles wat je Smappee energiemonitor registreert, krijg je onmiddellijk te zien. Dat kan via je My Smappee-account op deze site. Krijg je de gegevens liever op je smartphone of tablet? Download dan meteen hier de gratis Smappee-app voor iOS of Android.

Nog niet helemaal overtuigd?

Ontdek de laatste nieuwtjes in onze blog, lees de reviews en persartikelen en ontdek hoe Smappee een radicale verandering teweegbrengt in je woning én je bankrekening een flinke boost geeft!

Wat zeggen de fans over Smappee?

Smappee verandert gedrag stap voor stap door het aanleren van een reeks van nieuwe, kleine reflexen. Reflexen die - als je ze optelt - een echte besparing opleveren. Die doordachte aanpak zorgt er voor dat consumenten fervente én blijvende gebruikers worden van smappee. — PCM
De Smappee is een vernuftig apparaatje dat grote energieverslinders in jouw woning kan detecteren. — Elektrozine
Slimme energiemeters bestaan natuurlijk al veel langer, maar deze nieuweling werkt wel onafhankelijk van je energieleverancier. Bovendien valt er geen maandelijks abonnementsgeld te betalen. De aankoop van de Smappee-meter zelf is dus je enige kost. — Bart Stoffels
Energieverbruik monitoren hoeft niet moeilijk te zijn. Smappee toont dat een eenvoudige installatie volstaat. — Eric Beeckmans

Smappee. Do try this at home.

30 dagen geld terug garantie

Koop nu

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x