Wie we zijn

Over Smappee

Smappee werd opgericht in 2012 en is gevestigd in Kortrijk, België. 

Smappee officeSmappee ontwikkelt innovatieve oplossingen voor een duurzamer energieverbruik. De energiemonitor meet het exacte verbruik van alle belangrijke toestellen en geeft de gegevens weer in real time. Het design van de monitor viel meermaals in de prijzen. Met de gebruiksvriendelijke Smappee-app voor smartphone of tablet kun je je energieverbruik in real time bekijken en analyseren: zo spoor je snel energievreters en stand-byverbruik op. Met een aantal eenvoudige veranderingen in je energiegedrag betaalt Smappee zichzelf terug in een of twee jaar. Daarnaast meet Smappee ook de productie van zonnepanelen, als die er zijn, en laat hij toe om apparaten op afstand in en uit te schakelen met behulp van de Comfort Plugs™. De Smappee gas- en watermonitor geeft een realtimeoverzicht van het gas- en waterverbruik, zichtbaar via een app. De gebruiker bespaart, en een duurzamer water- en gasverbruik is goed nieuws voor iedereen. Smappee biedt huishoudens en professionele gebruikers heel wat oplossingen voor energie-efficiëntie.  Goed voor de consument én het milieu! De topprioriteit? Minder energie verbruiken, zonder afbreuk te doen aan comfort.  

Over de oprichters

SmappeeCEOStefanGrosjeanStefan Grosjean (CEO)

Stefan is een internationale expert in Smart Grids & Energiemanagement. Hij richtte in 1991 EnergyICT op en liet dit bedrijf uitgroeien tot een wereldwijde leider op het gebied van energiemanagement-oplossingen voor commerciële & industriële ondernemingen. Stefan heeft al meerdere onderscheidingen ontvangen, waaronder “Entrepreneur of the year” (2000) en “European Business Award for the Environment” (2010). Hij heeft een masterdiploma in Electric & Electronics Engineering en een MBA van de Vlerick Business School. Lees Stefans verhaal achter Smappee.


SmappeeCOOHansDelabieHans Delabie (COO)

Hans heeft meer dan 30 jaar succesvolle, internationale ervaring in key account management, business development, product marketing en R&D. Hij heeft de ontwikkeling van het Smappee concept tot een commercieel product in goede banen geleid. Hans heeft een masterdiploma in Electric & Electronics Engineering en een Business Administration Degree van KU Leuven.

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x