Awards.

Met zijn focus op duurzaamheid, milieubewustzijn en design heeft Smappee het geknipte profiel om mee te dingen naar awards binnen de sector. We zijn er trots op dat we al bij enkele deelnames in de prijzen vielen. Wil je weten bij welke? Neem dan zeker een kijkje hieronder!

Febeliec Energy Award 2018

Febeliec Energy Award 2018

Met de Febeliec Energy Award 2018, wil de Federatie van Belgische Industriële Energieconsumenten de meest innovatieve oplossing voor een aspect van de energieproblematiek bekronen. De voorgestelde oplossing moet relevant zijn voor de Belgische energiesituatie en toepasbaar zijn in België. Smappee won de Febeliec Energy Award 2018 voor de Smappee Infinity, de volgende revolutie in slimme energietechnologie.
Produkte des Jahres 2018 Smappee

Produkte des Jahres 2018

Met de Produkte des Jahres awards wil Elektrobörse Smarthouse laten zien hoe innovatief de bedrijven in de elektrotechnische industrie vandaag de dag kunnen zijn. Innovaties zijn dan ook de motor van onze industrie. We zijn vereerd met de Produkte des Jahres award 2018 in de categorie Domotica.
The smarter E award Finalist 2018

The smarter E award Finalist 2018

The smarter E Award belicht baanbrekende individuele innovaties en creëert transparantie in een complex onderwerp. De categorie Outstanding Projects 2018 richt zich op de integratie van hernieuwbare energie in, of vervanging van traditionele energiemarkten.
CES Innovation Awards Honoree 2018

CES Innovation Awards Honoree 2018

Smappee werd verkozen tot CES 2018 Innovation Awards Honoree voor zijn laatste nieuwe energiemonitor en energieverkeersregelaar in huis. Producten die deelnemen aan dit prestigieuze programma worden beoordeeld door een team van industriële ingenieurs, onafhankelijke designers en leden van de vakpers. Zij bekronen de meest uitmuntende productontwerpen en meest innovatieve technologieën uit 28 productcategorieën.s.
GCCA Later Stage Awards 2017

GCCA Later Stage Awards 2017

FCA nomineerde 10 van haar Vlaamse cleantechleden in de diverse categorieën van de GCCA Later Stage Awards. Deze award selecteert de meest beloftevolle cleantech KMO’s wereldwijd. Alle genomineerde bedrijven worden grondig gescreend op hun vermogen om waarde te creëren uit hun business model. Smappee werd gekozen als winnaar van de GCCA Later Stage Awards 2017 in de categorie “Green Building” door het expertenteam van Corymbus Inc. uit Michigan/VS.
Red Herring Top 100 Europe 2017

Red Herring Top 100 Europe 2017

Smappee kan met trots zeggen deel uit te maken van de Red Herring Top 100 Europe, een prestigieuze lijst met de meest beloftevolle technologiebedrijven van Europa. Het Red Herring team stelde deze lijst samen op basis van een grondige selectie uit meer dan 1200 bedrijven in de telecommunicatie, beveiliging, cloud, software, hardware, biotech en mobiele industrieën doorheen gans Europa.
Internet of Energy: Start-up Showcase Winner 2017

Internet of Energy: Start-up Showcase Winner 2017

De Internet of Energy conferentie, die gehouden werd in Keulen op 7 en 8 maart, legde de focus op “Disruptive Business Models – from selling electrons to selling services”. In de “Start-up Showcase” categorie heeft Smappees business model gewonnen van 5 andere deelnemers voor een onafhankelijke vierkoppige jury.
Energy App Award 2017

Energy App Award 2017

Apps spelen een vitale rol in de manier waarop media vandaag gebruikt worden. Apps kennen een steeds grotere en belangrijkere waarde, en steeds meer bedrijven baseren zich op apps om met hun klanten te communiceren. De Energy App Award, in samenwerking met de E-World energiebeurs, wil de meest innovatieve en klantvriendelijke digitale oplossingen belonen. De Smappee app, die het voor klanten mogelijk maakt meer efficiënt met energie om te gaan, heeft dit jaar gewonnen als 'De Jury's keuze'.
Bringing tech&science closer to people 2017

Bringing tech&science closer to people 2017

'Bringing tech&science closer to people is een internationale digitale campagne die innovatieve en maatschappelijk verantwoorde projecten in de bloemetjes zet. Het doel van dit platform is om een wereldwijd netwerk op te bouwen met gelijkgestemde bedrijven en projecten..
Trends Business Tour Award 2016

Trends Business Tour Award 2016

De Trends Business Tour Award, georganiseerd door Trends in samenwerking met ING en BDO, wordt uitgereikt aan creatieve, dynamische ondernemingen die uitmunten in innovatie en duurzaamheid. Op de prijsuitreiking voor West-Vlaanderen mocht Smappee de Trends Business Tour Award 2016 in ontvangst nemen voor zijn inzet voor mens, milieu en maatschappij!
Energy Productivity Innovation Challenge 2016

Energy Productivity Innovation Challenge 2016

Energy Unlocked wil de energietransitie in een stroomversnelling brengen. Met de EPIC Challenge worden wereldwijd 5 projecten in de spotlights gezet. Smappee vormt samen met de SolarCoin Foundation, ElectricChain, Freelio en Solcrypto het ElectraSeed consortium. ElectraSeed gelooft sterk in de ontwikkeling van micro-grids als schaalbare, wereldwijde oplossing voor energievoorziening. Voor deze plannen werden we bekroond tot EPIC-winnaar in de categorie 'homes'.
 Energy Globe Award 2016

Energy Globe Award 2016

De Energy Globe Award zet wereldwijd projecten in de kijker die de grootste milieuproblemen van vandaag en morgen aanpakken. Voor de 177 deelnemende landen werd telkens het beste initiatief verkozen. Met grote trots kunnen we meedelen dat voor België onze oprichter Stefan Grosjean de nationale award in ontvangst mocht nemen. De bijdrage van Smappee bestaat erin de consument het heft in eigen handen te laten nemen en zélf controle te krijgen over eigen verbruik en - indien de gebruiker over zonnepanelen beschikt - productie. Zo dragen we als individu elk ons steentje bij aan een milieubewuste maatschappij.
Frost & Sullivan Industry Award 2015

Frost & Sullivan Industry Award 2015

Voor de Global Product Leadership Award van Frost & Sullivan worden de deelnemers beoordeeld op 2 categorieën. De eerste categorie omvat 5 parameters die het product zelf evalueren : de mate waarin het product is afgestemd op een nood, de kwaliteit en betrouwbaarheid ervan, de toegevoegde waarde en de bijhorende service, de positionering en het design. In de tweede categorie wordt de zakelijke kant onder de loep genomen met elementen als financiële resultaten, klantenwerving, operationele efficiëntie, groeipotentieel en menselijk kapitaal. In 2015 kwam Smappee naar voor als beste deelnemer van 2015 en won de award. Nog maar eens een prestigieuze erkenning voor het geleverde werk!
Batibouw Eco Award 2015

Batibouw Eco Award 2015

Om particulieren en bedrijven verder aan te moedigen tot milieuvriendelijk en duurzaam bouwen, organiseert Batibouw jaarlijks het Eco Parcours en de uitreiking van de Eco Award. De deelnemende exposanten hebben allen gemeen dat ze door hun filosofie, productiemethodes of aanbod bijdragen aan milieuvriendelijke en/of energiebesparende producten. Met grote vreugde kon Smappee de Batibouw Eco Award 2015 in ontvangst nemen. De missie hier bij Smappee is om 'gewoonten' te veranderen, precies omdat we weten dat échte en blijvende besparingen beginnen bij gedragsverandering.
UX Design Award 2015

UX Design Award 2015

De UX Design Awards zijn vooral bedoeld voor elektronische producten, digitale oplossingen en diensten die zich focussen op gebruiksvriendelijkheid en design. Uit de inzendingen worden door de jury 50 genomineerden gekozen. Smappee is dit jaar één van de gelukkigen die zich ‘UX Design Award Nominated’ mag noemen, een pluim op onze hoed voor design!
OVAM Ecodesign Award PRO 2014

OVAM Ecodesign Award PRO 2014

Met de Ecodesign Award PRO van de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij wil de OVAM ontwerpers belonen voor de inspanningen die ze leveren voor het milieu. Bij haar beoordeling kijkt de jury vooral naar de mate waarin ecodesign of milieugerichte productontwikkeling wordt toegepast en naar het aantal fases van de levenscyclus van het product waarbij de deelnemer rekening houdt met milieuaspecten. In 2014 won Smappee de Ecodesign Award PRO in de categorie ‘product op de markt’. Met deze onderscheiding wil OVAM Smappee belonen voor haar milieu-inspanningen en voor de energiebesparing die gebruikers met Smappee kunnen realiseren.
Henry van de Velde Label 2014

Henry van de Velde Label 2014

In 2014 reikte Design Vlaanderen voor de 21e keer de Henry van de Velde Labels en Awards uit. Smappee viel in de prijzen en kwam als winnaar uit de bus. Deze award winnen is een prestigieuze erkenning en bevestigt de hoge kwaliteit van het werk dat Smappee tot nu toe leverde. Met de uitreiking van deze prijs wil de organisator de gelauwerden stimuleren om de ingeslagen weg van experiment en creativiteit voort te zetten.
Deloitte Rising Star 2014

Deloitte Rising Star 2014

Aan de Deloitte Technology Fast-50 verkiezing nemen 50 snelgroeiende technologische bedrijven deel. Deelnemende technologische bedrijven jonger dan 5 jaar komen automatisch in aanmerking voor de Rising Star-categorie. Dit is de verkiezing van de meest kansrijke technologische start-up. Een externe jury beoordeelt de deelnemers op omzetpotentieel, mate van innovatie en schaalbaarheid. In 2014 werd Smappee door Deloitte verkozen tot meest succesvolle start-up, en dus tot Rising Star 2014.
European Business Award for the Environment

European Business Award for the Environment 2010

Stefan (CEO) won al heel wat prijzen, waaronder European Business Award for the Environment. Stefan is een internationale expert in smart grids en energiemanagement. Hij richtte in 1991 EnergyICT op en liet dit bedrijf uitgroeien tot een wereldwijde leider op het gebied van energiemanagementoplossingen voor commerciële en industriële ondernemingen, distributienetbeheerders en nutsbedrijven.
EY Entrepreneur of the year 2000

EY Entrepreneur of the year 2000

Stefan (CEO) won al heel wat prijzen, waaronder Entrepreneur of the year. Stefan is een internationale expert in smart grids en energiemanagement. Hij richtte in 1991 EnergyICT op en liet dit bedrijf uitgroeien tot een wereldwijde leider op het gebied van energiemanagementoplossingen voor commerciële en industriële ondernemingen, distributienetbeheerders en nutsbedrijven.

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x