Smappee Dashboard

Je Smappee monitor is geïnstalleerd en je bent al aan slag gegaan met de nieuwe Smappee-app om te zien hoe het eraan toegaat in je woning. Hoog tijd om het nieuwe Smappee Dashboard te verkennen voor een diepgaande analyse van je energieverbruik.

Je dashboard open je via de navigatiebalk op de website van Smappee. Meld je aan met de aanmeldingsgegevens voor je app. Bekijk het energieverbruik in je woning of bedrijf in gelijk welke webbrowser.

Maak kennis met het nieuwe Smappee Dashboard!

1. Analyseer je energiegrafieken. 
Analyseer je energiegegevens op een groter scherm, met meer specifieke parameters voor elektriciteit, zonne-energie, gas en water. Visualiseer je energieverbruik per dag, per week, per maand of per jaar. Je kunt je energiewaarden zelfs bekijken in intervallen van vijf minuten, een uur, een dag of een maand. Navigeer vlot door je energiegrafieken met de tijdlijnschuifregelaar: zoom in, pas je tijdsbereik aan of spring naar een andere periode.

2. Ontdek je energievreters.
Ga naar ‘My Board’ om je toestellen en gebeurtenissen te bekijken in een overzichtelijke tabel. Na zes tot acht weken heeft Smappee verschillende toestellen gedetecteerd. Via het Dashboard krijg je een overzicht van je toestellen en hun verbruik. Sorteer de toestellen volgens hun verbruik en je ziet onmiddellijk waar de energievreters zitten.

3. Download je energiegegevens en sla ze op.
Gebruik het Smappee Dashboard en word dé energiespecialist bij je thuis of in je bedrijf dankzij deze handige energiegegevenstool. Klik op de downloadknop in de linkerbovenhoek om je energiegegevens te downloaden als .csv-bestand. Analyseer ze in een programma naar keuze en sla ze op waar je maar wilt: op een harde schijf, een USB-stick, in de cloud enz.

4. Haal alles uit de submetering van je Smappee Switch.
De Smappee Switch is niet alleen een slimme plug, hij vertelt je ook hoeveel je geconnecteerde toestellen verbruiken. Ga naar ‘Electricity’ en analyseer de energiegegevens van de toestellen die je Switch bijhoudt. Zo krijg je een duidelijk overzicht van hun actieve energieverbruik in een gebruiksvriendelijke grafiek en tabel. 

5. Bekijk de impact van je energiebesparende maatregelen.
Krijg meer inzicht in hoe er bij je thuis of in je bedrijf met energie wordt omgesprongen. Analyseer en controleer nauwgezet de impact van je energiebesparende maatregelen en stuur deze waar nodig bij. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu, vandaag én morgen!

6. Voor professionals.
Binnenkort meer info ... Blijf geabonneerd op onze nieuwsbrief, dan houden we je zeker op de hoogte!

Log hier in op het Smappee Dashboard. We hopen dat het Smappee Dashboard je nieuwe inzichten geeft om doeltreffender met je energie om te gaan. Alle feedback, suggesties en tips zijn welkom op info@smappee.com.