Kortrijk, 14 februari 2018

Smappee works with NestSmappee maakt vandaag bekend dat de Smappee app vanaf nu deel uitmaakt van het "Works with Nest"-ecosysteem. Dit laat huiseigenaars toe om de verwarming en al hun ander energieverbruik te monitoren en te controleren via één app. Na de lancering van Smappee Plus vorig jaar is deze integratie tussen Smappee en Nest een nieuwe stap in de transformatie van gezinswoningen naar slimme, energie-efficiënte woningen.

Lees meer

Kortrijk, 12 januari 2018

Smappee CES innovation award persbericht

Stefan Grosjean, CEO van het Belgische cleantechbedrijf Smappee, rondt met een tevreden gevoel zijn aanwezigheid op CES in Las Vegas af. Smappee gaat met een vermelding als CES Innovation Award “Honoree” naar huis. Dat is een eervolle vermelding als genomineerde voor een CES Innovation Award. Smappee kreeg deze erkenning voor de Smappee Plus, de meest geavanceerde energiemonitor op de markt, in de categorie “Smart Energy”. Smappee is het enige Belgische bedrijf dat dit jaar genomineerd werd voor een CES Innovation Award.

Lees meer

Kortrijk, 26 Oktober 2017

Smappee CES award Honoree 2018

Smappee, het vooraanstaand Belgische cleantech bedrijf met slimme energie-oplossingen, kondigt vandaag aan dat het verkozen werd tot CES (International Consumer Electronics Show) 2018 Innovation Awards Honoree voor zijn laatste nieuwe energiemonitor en energieverkeersregelaar in huis: Smappee Plus. Producten die deelnemen aan dit prestigieuze programma worden beoordeeld door een team van industriële ingenieurs, onafhankelijke designers en leden van de vakpers. Zij bekronen de meest uitmuntende productontwerpen en meest innovatieve technologieën uit 28 productcategorieën. 

Lees meer

Amsterdam, 3 oktober 2017

EasyMeter and Smappee

De Duitse meterfabrikant EasyMeter en de Belgische slimme energiemonitor Smappee leggen de lat hoger voor de slimme meter tijdens de European Utility Week. Zij stellen er een meter voor die, in tegenstelling tot de huidige slimme meters, realtime inzicht in het energieverbruik tot op toestelniveau en zo de consument betrekt bij zijn energieconsumptie. EasyMeter en Smappee zijn overtuigd dat dat inzicht de sleutel tot succes is voor de slimme meter, die tot nu toe zijn potentieel en de beoogde resultaten niet waar maakt.

Lees meer

Kortrijk, 25 September 2017

Visit Sefcovic, Marghem and Van Quickenborne at Smappee

Vandaag bezochten Maroš Šefčovič, vicevoorzitter van de Europese Commissie belast met energie-unie, en federaal minister van Energie en Leefmilieu Marie-Christine Marghem de Eurometropool -Doornik, Kortrijk, Rijsel- in het kader van innovatie voor consumenten op het gebied van energie en milieu. Daarbij bezochten ze Kortrijks cleantechbedrijf Smappee, dat slimme energiemonitors met bijhorende app maakt, die gezinnen duurzaam laat omgaan met hun energie. De bezoekers kregen een rondleiding en uitleg over de werking van Smappee. Daarnaast lichtte het bedrijf, dat zijn vijfjarig bestaan viert, ook de plannen van zijn CEO Stefan Grosjean toe om een incubator voor innovatieve energiestart-ups te bouwen in Kortrijk.

Lees meer

Kortrijk, 20 juni 2017

Smappee, het clean tech bedrijf dat al verschillende prijzen won met zijn energiemonitors, lanceert vandaag zijn nieuw sterproduct: Smappee Plus. De nieuwe Smappee Plus monitort alle elektrische installaties, zonnepanelen en complexe voorzieningen zoals warmtepompen en elektrische voertuigen, zodat de consument op elk moment een gedetailleerd overzicht krijgt van de hoeveelheid geproduceerde energie en het verbruik per apparaat. Smappee Plus is de meest geavanceerde energiemonitor op de markt en heeft alles in huis om uit te groeien tot een centrale hub voor de slimme woning. De nieuwste telg van de Smappee-familie wordt uitsluitend verkocht via professionele leveranciers.

Lees meer

Kortrijk, 18 mei 2017

smappee alexaDe slimme energiemonitor Smappee integreert met Amazon Alexa, de op cloud-gebaseerde spraakservice van Amazon. In combinatie met de Comfort PlugsTM van Smappee kunnen daardoor voortaan niet alleen nieuwe, “slimme” toestellen met de stem bediend worden, maar ook “domme” toestellen zoals bijvoorbeeld uw favoriete retro design lamp. De integratie zorgt ervoor dat Smappee nog meer mogelijkheden aanbiedt om gezinswoningen om te vormen tot slimme én energiezuinige woningen.

Lees meer

Amsterdam, 27 april 2017

Het Kortrijkse cleantech bedrijf Smappee kondigt vandaag aan dat het is opgenomen in de Red Herring Top 100 Europe, een prestigieuze lijst die de meest beloftevolle technologiebedrijven van Europa in de spotlights zet.

Lees meer

Kortrijk, 8 maart 2017

Smappee is hiringVoor Smappee, de Belgische start-up in slimme energiemonitoring, was 2016 een topjaar. Het bedrijf breidde zijn producten uit, nam verschillende internationale awards in ontvangst, kreeg een kapitaalinjectie van 2,5 miljoen euro en zag zijn omzet verdubbelen voor het derde jaar op rij. In 2017 zet Smappee de stap van start-up naar scale-up door: een verdubbeling van het aantal medewerkers en de omzet en het extra groeikapitaal. Deze doelstelling wil het bedrijf bereiken door internationaal en lokaal te investeren in mensen, productinnovatie en nieuwe markten en segmenten.

Lees meer
Kortrijk, 10 januari 2017
 
Stringify and Smappee

Smappee, de slimme energiemonitor, vormt gezinswoningen om tot slimme en energiezuinige woningen. Met de integratie van Smappee in het IoT-platform (Internet of Things) Stringify beschikken gebruikers nu over nog meer controlemogelijkheden voor hun slimme woningen.

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 21 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren
  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x