Amerikaanse vlagCanadese vlagHet Kortrijks bedrijf Smappee bestaat nog geen 2 jaar en verovert na Europa nu ook de Verenigde Staten. Smappee werd in 2012 opgericht door Stefan Grosjean, expert op vlak van energiemanagement.  Met het motto “Let’s Win” wil Smappee duidelijk maken dat iedereen eenvoudig en slim kan besparen op energie, zonder aan comfort in te boeten.

Dubbele winst dus: voor jezelf en voor het milieu!

“De uitbreiding van Smappee naar de VS en Canada is een grote stap voorwaarts in onze missie om een blijvende gedragsverandering teweeg te brengen,” zegt Stefan Grosjean, CEO van Smappee. “Ons product werd ontworpen om energie intelligentie toegankelijker te maken door de gebruikers te helpen hun dagelijks energieverbruik op een slimme manier te verminderen. Wij zijn ervan overtuigd dat de informatie die Smappee zijn gebruikers geeft, accurater en bruikbaarder is dan die van alle andere alternatieven op de markt.”

De komst van Smappee gaat bij de Amerikanen in ieder geval niet onopgemerkt voorbij. De lokale tech media zoals PC World, FastCompany, Ubergizmo, TheVerge en Venturebeat hebben de komst van deze Energy Buddy reeds positief onthaald.