Slimme oplossingen voor energiemonitoring.

Wil je je onderneming laten groeien door het energieverbruik van je klanten te verminderen? Met Smappee kunnen energiedienstverleners (ESCO's) zoals jij aan de slag met meer gegevens en slimmere manieren om energie te beheren. Zo help je je klanten om efficiënter om te gaan met hun energie en geld te besparen. Maak zelf de som: gegevens + controle = kostenbesparingen voor je klanten en een grotere verkoop voor je bedrijf.

Contacteer ons hier

Real-time data

Meer energie-inzichten door realtimegegevens.

Smappee verzamelt gegevens over het totale energieverbruik en dat van individuele toestellen. Je kiest zelf wanneer je welke gegevens nodig hebt. Historische, verwachte of realtimegegevens over de energieproductie en het verbruik van elektriciteit, gas of water? Smappee toont het allemaal!

Unieke submetering-mogelijkheden.

Smappee biedt drie manieren om te submeteren: de traditionele manier met klemmen in de zekeringskast, de Smappee Switch (die ook een eenfasige submeter is) of de gepatenteerde NILM-technologie voor vermogensdetectie. Het resultaat? De meest complete set van submeteringopties in de markt. Kies wat het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften op het vlak van nauwkeurigheid, installatie en budget.

Vertical and horizontal integration
Data visualisation

Gegevens visualiseren volgens jouw behoeften.

Smappee biedt een waaier aan interfacingmogelijkheden die de Smappee-gegevens visualiseren op jouw maat. Via je desktop kan je het uitgebreide, professionele Smappee Dashboard raadplegen voor een grondige analyse van de gegevens. Die kan je achteraf met een eenvoudige downloadknop opslaan. Smappee heeft ook een goed gedocumenteerde API voor de integratie met EMS- en BMS-systemen. Tot slot is er de gebruiksvriendelijke Smappee App voor consumenten, die jij als partner op verschillende manieren kan personaliseren.

Behoud de controle en optimaliseer het eigen verbruik.

Smappee kan makkelijk gekoppeld worden met IoT-platformen en producten zoals Nest en Amazon Alexa. Daarnaast kan je via het smarthomeprotocol MQTT en de Smappee Switch nog meer toestellen aansturen. Als energieverskeersregelaar stuurt Smappee ook energie naar de laadpaal van de elektrische wagen en de thuisbatterij om zo nog efficiënter met energie om te gaan. De compatibiliteit van Smappee met smarthomeproducten en -diensten zorgt voor meer gemoedsrust bij de consument en betere beheerfuncties voor ESCO's (energiedienstenbedrijven).

Self-consumption
Low TCO

Snel geïnstalleerd, goed voor je budget.

Dankzij de snelle, eenvoudige installatie en de lage onderhoudskosten kan Smappee een betere ‘total cost of ownership’ voorleggen dan de concurrentie. Het plug-and-playsysteem is robuust en betrouwbaar. Dat maakt van Smappee een zorgeloze, inkomstenverhogende toevoeging aan het aanbod van elke ESCO.

Partners vertrouwen op onze technologie.

Niemand laat zomaar een kraan openstaan. En toch verspilt iedereen energie. Smappee spoort onzichtbaar energieverbruik op. De monitor biedt waardevolle inzichten in je energieconsumptie en helpt je verbruik onder controle te houden. Een makkelijke en betaalbare oplossing!

Jean-Philippe Denruyter, manager voor Applied Energy Solutions bij WWF

Smappee is een geweldige tool voor ons om gebouwen slimmer te maken. Onlangs zijn we ook begonnen met het aanbieden van diensten rond energiebesparing en advies aan onze klanten, waardoor onze activiteiten verder gaan dan het bestaande aanbod.

Luc Vercruyssen, Manager bij CDI Projects
Klik hier voor meer testimonials en use cases
Smappee - Bewust omgaan met energie - gecertificeerd installateur

Word Smappee Certified-installateur en profiteer van de vele voordelen.

Word Smappee-partner en profiteer van talloze voordelen. Je krijgt meteen ook heel wat informatie- en installatiemateriaal. Voor ondersteuning kun je altijd contact opnemen met onze servicedesk. En … we brengen je in contact met potentiële klanten.

Contacteer ons hier

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x