1. Smappee Extension Set - 3 Current Clamps + 3 Y-cables

  Voor installatie in België.

  Wijzig je land

  Uitbreidingsset - 3 Stroomklemmen + 3 Y-kabels

  € 65,00
  Uitbreidingsset om de lezingen van 2 stroomklemmen toe te voegen. Kan gebruikt worden in woningen met twee verbruiksmeters (bijvoorbeeld een warmte pomp die afzonderlijk wordt gemeten). Zorg ervoor dat de Smappee is geïnstalleerd binnen een afstand van ongeveer 100 cm van beide aansluitpunten. Opmerking: Kan niet gebruikt worden om de lezingen van zonne-energie te combineren met deze van energieconsumptie. Bevat: 3 stroomklemmen (kabellengte: 150 cm: 50 Amp), 3 Y-kabels.
  - +
 2. Optische sensor

  Voor installatie in België.

  Wijzig je land

  Optische sensor

  € 29,95

  Sensor om gegevens uit te lezen op gas- en watermeters (meestal gas) en te gebruiken met de Smappee Gas & Water. Deze optische sensor is geschikt voor meters met een spiegel in de nummers 6, 8, 9 of 0 of voor meters met een klein roterend wiel. Dit item bevat een optische sensor, een kabel (1 meter) om deze aan te sluiten op de Smappee monitor en 3 montage strips voor precieze en gemakkelijke installatie op de meter.

  - +
 3. Magnetische sensor

  Voor installatie in België.

  Wijzig je land

  Magnetische sensor

  € 19,95

  Sensor om gegevens uit te lezen op gas- en watermeters (meestal water) en te gebruiken met de Smappee Gas & Water. Deze magnetische sensor is geschikt voor meters met een klein gat links, rechts of onder, waar de sensor kan worden geplaatst. Dit item bevat een magnetische sensor en een kabel (1 meter) om de sensor aan te sluiten op de Smappee monitor.

  - +
 4. Stroomklem, 50A, 10 mm

  Voor installatie in België.

  Wijzig je land

  Stroomklem, 50A, 10 mm

  € 20,00
  Stroomklem, 50 Ampère, diameter 10 mm, voor alle Smappee monitors.
  - +
 5. Stroomklem, 100A, 16mm

  Voor installatie in België.

  Wijzig je land

  Stroomklem, 100A, 16mm

  € 29,00
  Stroomklem, 100 Ampère, diameter 16 mm, voor alle Smappee monitors.
  - +
 6. Stroomklem, 200A, 24mm

  Voor installatie in België.

  Wijzig je land

  Stroomklem, 200A, 24mm

  € 34,99
  Stroomklem, 200 Ampère, diameter 24 millimeter, voor alle Smappee monitors.
  - +
 7. Uitbreiding Y-kabel

  Voor installatie in België.

  Wijzig je land

  Uitbreiding Y-kabel

  € 6,00
  Y-kabel om de metingen van twee stroomklemmen toe te voegen en ze te verbinden met één enkelvoudige Smappee Input. Deze Y-kabel kan alleen worden gebruikt met de Smappee Energy of 1-fase (3 inputs). Niet compatibel met de Smappee Solar 3-fase (6 inputs). Opmerking: Kan niet gebruikt worden om de lezingen van zonne-energie te combineren met deze van energieconsumptie. Raadpleeg het Smappee Support team voordat je dit item koopt via support@smappee.com.
  - +
 8. Vervanging V-kabel

  Voor installatie in België.

  Wijzig je land

  Vervanging V-kabel

  € 6,00
  Speciale kabel die gebruikt moet worden bij de Smappee Solar. Deze kabel is nodig om een stroomklem aan te sluiten op een input van de zonne-energie monitor. Opmerking: Verwar de V-kabel en de Y-kabel niet. Dit zijn twee verschillende producten.
  - +
 9. Upgrade naar Smappee Solar

  Voor installatie in België.

  Wijzig je land

  Upgrade naar Smappee Solar

  € 199,00

  Pakket om jouw Smappee Energy te upgraden naar een Smappee Solar. Zend jouw Smappee Energy monitor terug op voor deze upgrade.  

  Belangrijk: Raadpleeg het Smappee Support team voordat je deze upgrade aankoopt via support@smappee.com. 

  Verzendinstructies: Houd jouw huidige stroomkabel en 3 stroomklemmen geïnstalleerd en stuur deze NIET terug op. Volg de instructies van ons Support team.

  Bevat: 1 Smappee Solar, 3 extra stroomklemmen en 3 V-kabels.

  - +
 10. Smappee Reparatie Service

  Voor installatie in België.

  Wijzig je land

  Smappee Reparatie Service

  € 119,00

  Vraag een support ticketnummer aan voordat je dit product koopt!

  Gebruik deze Smappee Reparatie Service als jouw Smappee-energiemonitor (Energy of Solar) defect is nadat de garantie is verstreken. Stuur ons je Smappee terug via een pakketdienst naar keuze. Onze experts zullen het probleem onderzoeken en oplossen.

  Reparatie is gegarandeerd. Als we de hardwarefout niet kunnen repareren, ontvang je een gerenoveerde en geteste vervangingseenheid. Zonder verlies van gegevens.

  Belangrijk: koop het reparatie service product PAS NADAT je een support ticketnummer hebt ontvangen met een bevestiging van ons support team! Email naar support@smappee.com en beschrijf het probleem en geef het serienummer van jouw Smappee-energiemonitor.

  - +
 11. Controleer Comfort Plugs vanop afstand.

  Voor installatie in België.

  Wijzig je land

  Controleer Comfort Plugs vanop afstand.

  € 9,95
  Controleer Comfort Plugs TM vanop afstand.
  - +
  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x