De volgende revolutie in slimme energie-technologie.

Smappee is een all-in-one energiebeheersysteem voor commercieel, industrieel en residentieel gebruik. Het verzamelt gegevens over zonne-energieproductie en energie-, gas- en waterverbruik. Raadpleeg realtime- en historische gegevens in de Smappee App of Dashboard. Controleer toestellen en elektrische lasten om energie en geld te besparen.

Contacteer ons

Smappee-energy-monitoring-management-partnership

Een modulaire oplossing voor elke energiebehoefte.

Met ons uitgebreide aanbod kun je de functies en diensten kiezen die jij nodig hebt. Van slim autoladen en geoptimaliseerde zelfconsumptie tot aanzienlijke energie- en kostenbesparingen. Wil je na een tijd meer controle, gegevens of diensten? Geen probleem! Je kunt de bestaande oplossing altijd aan je nieuwe behoeften aanpassen.

Snelle, nauwkeurige energiegegevens.

Smappee verzamelt realtime gegevens over productie en verbruik tot op toestelniveau. Door traditionele submetingsklemmen, onze slimme Smappee Switch en onze gepatenteerde technologie voor apparaatherkenning te combineren, kunnen aanbieders en gebruikers energiegegevens op verschillende manieren raadplegen. Smappee maakt gebruik van een API voor de integratie met HEMS/BMS-systemen, biedt een flexibel professioneel dashboard voor diepgaande analyses en een gebruiksvriendelijke app voor consumenten.

Smappee-energy data-real-time-historical-app-dashboard

Dynamische load balancing voor geoptimaliseerde zelfconsumptie en overbelastingsbeveiliging.

Smappee beheert de energiestromen automatisch zo goed mogelijk met de Smappee Output module, Smappee Switch of op maat gemaakte automatiseringen. Waarom bijvoorbeeld niet je zonne-energie voor je warmtepomp gebruiken in plaats van het terug te leveren aan het net, of opslaan voor later in je thuisbatterij? Stuur automatisch minder energie naar het laadstation van je elektrische auto als je gaat koken, zodat er zeker geen zekering springt. De controle over je energiestromen zorgt voor een geoptimaliseerde energie-efficiëntie en zelfconsumptie en maakt van je gebouw een slimme, gedecentraliseerde energiehub. Lees onze use cases.

Smappee - Internet of Things - smart home - OEM

Gateway naar een wereld van IoT-oplossingen.

Smappee breidt zijn ecosysteem voortdurend uit met compatibele IoT-producten en -diensten van derden. Smappee gebruikt Ethernet, Wi-Fi, 2G/4G, IP-gebaseerde verbindingen en standaarden zoals Modbus RTU en IoT-communicatieprotocollen MQTT en EEBUS om een snelle ontwikkeling van nieuwe toepassingen te faciliteren en integraties te versnellen. Aan de andere kant werkt Smappee samen met derde partijen om zijn technologie te integreren in hun producten of diensten zoals autolaadstations, slimme thermostaten, home assistants of thuisbatterijen.

Snelle, kostefficiënte installatie.

Smappee Infinity kun je snel en makkelijk installeren en vereist weinig onderhoudskosten, zodat de levensduurkosten lager liggen dan bij concurrerende oplossingen. Het compacte plug-and-playsysteem met hubs voor het verbinden van stroomklemmen (CT's) of Rogowski-spoelen is robuust en betrouwbaar. Je besteed dus minder tijd aan de configuratie van het systeem en meer tijd aan het besparen van energie voor jou en je klant.

Smappee-low cost-plug and play-modular-submetering

Ontelbare voordelen.

  • Verifieer energiebesparende maatregelen.
  • Optimaliseer eigen verbruik & zelfvoorziening.
  • Stroomonderbrekerbeveiliging & slim autoladen.
  • Interoperabiliteit met IoT-producten.
  • Verbeter de energie-efficiëntie.
  • Snelle installatie & eenvoudig onderhoud.
  • Stel je eigen dashboard samen.
  • Historische & realtime-energiegegevens.
  • Voldoet aan dataprivacywet & CE/UL.
  • Flexibele, toekomstbestendige oplossing

Partners vertrouwen op onze technologie.

Of het nu gaat om bidirectioneel EV-opladen, slimme kantoorgebouwen of de uitrol van onze duurzaamheidsdoelstellingen, samenwerking met toonaangevende bedrijven zoals ENGIE, Smappee en EVBox helpt ons om onze duurzaamheidsdoelen te behalen en ons bedrijf toekomstbestendig maken

Jan Willem Weissink, Managing Director van Schiphol Real Estate bij Royal Schiphol Group

Niemand laat zomaar een kraan openstaan. En toch verspilt iedereen energie. Smappee spoort onzichtbaar energieverbruik op. De monitor biedt waardevolle inzichten in je energieconsumptie en helpt je verbruik onder controle te houden. Een makkelijke en betaalbare oplossing!

Jean-Philippe Denruyter, manager voor Applied Energy Solutions bij WWF

Het was belangrijk voor ons dat de Smappee-technologie kon worden geïntegreerd met onze huidige producten, evenals met onze toekomstige producten. Dat, samen met de snelheid waarmee integratie kon plaatsvinden, gaf ons een belangrijke voorsprong op onze concurrentie.

Kristof Vereenooghe, CEO bij EVBox

Voordat onze klanten hun elektriciteitsverbruik kunnen beheren, moeten ze een gedetailleerd inzicht krijgen in hun energieproductie en -consumptie. Smappee biedt daarvoor de perfecte tools en geeft alle gegevens op intuïtieve manier weer.

Gordon Clements, algemeen directeur bij VARTA Storage
Klik hier voor meer testimonials en use cases

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x