Analyseer.
Controleer.
Bespaar.

Toegang tot slimme energietechnologie voor commercieel, industrieel en residentieel gebruik. Raadpleeg en gebruik snel nuttige en real time gegevens voor consumptie en productie. Voeg gas- en watergegevens toe voor een compleet overzicht. Van energiemetingen via Modbus voor meerdere sites tot dynamische load balancing voor zelfvoorziening en stroomonderbrekerbeveiliging.

Contacteer ons hier

Smappee - energiegegevens - energiebesparing - energiemonitoring

Ontdek en bewaar je energiegegevens op een efficiënte manier.

Krijg nauwkeurige inzichten in realtime voor (stand-by) energieverbruik en energievreters. De gebruiksvriendelijke Smappee-app en het Smappee Dashboard zorgen voor een duidelijk en uitgebreid overzicht van je energieverbruik, waar je ook bent. Cijfers worden op een duidelijke manier weergegeven: per dag, week, maand of jaar. Je kan zelfs ramingen en kosten voor elektriciteit, zonne-energie, gas en water bekijken.

Toegang tot volledige submeting.

Met Smappee krijg je een grondig inzicht in het energieverbruik van toestellen of toestelgroepen. Gebruik Smappee voor een nauwkeurige submeting, via klemmen in de zekeringkast, of verbind een specifiek toestel met een Smappee Switch. Smappee kan ook bepaalde huishoudelijke toestellen identificeren via zijn unieke, gepatenteerde NILM-technologie, een technologie die elektrische ladingen ontleedt.

Smappee - toestelherkenning - NILM

Geoptimaliseerde zelf-consumptie voor meer besparing.

Maximaliseer de voordelen van zonnepanelen op je dak en andere hernieuwbare energieën. Dankzij de lokale dynamische load balancing die de energiestromen slim beheert, gaat overtollige energie niet naar het net, maar wordt ze gebruikt voor je slimme toestellen. Lees hier de usecase.

Smappee Infinity - Energy Traffic control - load management - automation - peak shaving
Smappee - Internet of Things - smart home - OEM

Toegang tot een wereld van IoT-oplossingen.

Smappee gebruikt het smarthomeprotocol MQTT en maakt zo de weg vrij voor een enorm aanbod aan slimme producten en diensten. Bedien slimme toestellen via je Smappee-app, gebruik je Smappee-gegevens op smarthomeplatformen en communiceer via smarthomebesturingssystemen met de Smappee-monitors. Ontdek hier de IoT-oplossingen die compatibel zijn met Smappee.

Ontelbare voordelen.

  • Verifieer energiebesparende maatregelen.
  • Optimaliseer eigen verbruik & zelfvoorziening.
  • Stroomonderbrekerbeveiliging & slim autoladen.
  • Interoperabiliteit met IoT-producten.
  • Verbeter de energie-efficiëntie.
  • Snelle installatie & eenvoudig onderhoud.
  • Stel je eigen dashboard samen.
  • Historische & realtime-energiegegevens.
  • Voldoet aan dataprivacywet & CE/UL.
  • Flexibele, toekomstbestendige oplossing

Partners vertrouwen op onze technologie.

Of het nu gaat om bidirectioneel EV-opladen, slimme kantoorgebouwen of de uitrol van onze duurzaamheidsdoelstellingen, samenwerking met toonaangevende bedrijven zoals ENGIE, Smappee en EVBox helpt ons om onze duurzaamheidsdoelen te behalen en ons bedrijf toekomstbestendig maken

Jan Willem Weissink, Managing Director van Schiphol Real Estate bij Royal Schiphol Group

Niemand laat zomaar een kraan openstaan. En toch verspilt iedereen energie. Smappee spoort onzichtbaar energieverbruik op. De monitor biedt waardevolle inzichten in je energieconsumptie en helpt je verbruik onder controle te houden. Een makkelijke en betaalbare oplossing!

Jean-Philippe Denruyter, manager voor Applied Energy Solutions bij WWF

Het was belangrijk voor ons dat de Smappee-technologie kon worden geïntegreerd met onze huidige producten, evenals met onze toekomstige producten. Dat, samen met de snelheid waarmee integratie kon plaatsvinden, gaf ons een belangrijke voorsprong op onze concurrentie.

Kristof Vereenooghe, CEO bij EVBox

Voordat onze klanten hun elektriciteitsverbruik kunnen beheren, moeten ze een gedetailleerd inzicht krijgen in hun energieproductie en -consumptie. Smappee biedt daarvoor de perfecte tools en geeft alle gegevens op intuïtieve manier weer.

Gordon Clements, algemeen directeur bij VARTA Storage
Klik hier voor meer testimonials en use cases

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x