Smappee in de pers.

Er is heel wat te doen rond energie, en dus ook rond Smappee. Lees hieronder de krantenartikelen en de professionele reviews er op na. Benieuwd naar wat onze klanten van Smappee vinden? Neem dan zeker een kijkje op de pagina 'Getuigenissen'.

Intelligente sturing als strategie richting energie-efficiëntie.

'De realisatie van de Gentse studenten, een circulair bouwsysteem in de vorm van een modulair bouwblok, kreeg de naam The Mobble mee en trekt resoluut de kaart van intelligente sturing... voor het elektrisch verhaal wer een beroep gedaan op Climapac, Niko Home Control, Smappee en een batterij van Varta. Om de elektrische zelfconsumptie te maximaliseren, werden alle elektrische toestellen doorgemeten, en om de PV-productie in te schatten, worden ook de weersvoorspellingen in rekening gebracht.' Lees volledig artikel in Sanilec.

Alfen levert in België batterijopslagsysteem van 2,5 megawattuur voor Smappee.

'Alfen levert een bijdrage aan meerdere toepassingen: hoger eigenverbruik van onze lokaal gegenereerde zonne-energie, load balancing voor het laden van elektrische auto's en netwerkstabiliteitsdiensten (frequency containment reserve). In de toekomst kunnen we de batterijen eventueel ook gebruiken om een autarkisch energiesysteem te realiseren.' Lees volledig artikel in Smart Storage.

Eindelijk inzicht in je energieverbruik!

'Met een gebruiksvriendelijk dashboard krijg je niet alleen real-time inzicht, maar kun je ook eenvoudig historische gegevens bekijken. Daarbij kun je het systeem eenvoudig uitbreiden met slimme stekkers en meters voor water en gas. Tenslotte wil het oog ook wat: ook hier heeft Smappee aandacht aan besteed. De meters en producten zien er strak vormgegeven uit en zijn geen doorn in het oog.' Lees volledig artikel op Smarthomeweb.
Smappee - VARTA Storage - Sanilec

VARTA en Smappee slaan de handen in elkaar.

'De Belgische energiemonitor Smappee sloot een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst met VARTA Storage Gmbh… Ideaal koppel om energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken.' Lees volledig artikel in Sanilec.
Smappee Switch - slimme stekker - CEBIT - Nieuwsblad

Kortrijks bedrijf lanceert Smappee Switch.

'Het Kortrijks bedrijf Smappee, bekend van de slimme energiemonitor met bijhorende app lanceert de Smappee Switch, een slimme stekker... Zogenaamde slimme stekkers kennen we al langer, net als hun kinderziektes… Smappee lost deze problemen op met Smappee Switch.' Lees volledig artikel in Het Nieuwsblad.

Smappee strikt Google-dochter Nest voor samenwerking.

'De energiemeter van Smappee gaat de slimme thermostaat Nest van Google aansturen om nog meer energie te besparen. Smappee wil meerdere van die samenwerkingen afsluiten, om uiteindelijk het brein te worden van een slim en energiezuinig huis.' Bekijk volledige video op Kanaal Z.

Zal een zelfrijdend busje in de toekomst onze boodschappen doen?

'Het bedrijf werd amper 5 jaar geleden opgericht en werd op CES genomineerd voor de CES Innovation Award. Smappee is een slimme energiemonitor. Die geeft een gedetailleerd overzicht van het energieverbruik van elk toestel dat u in huis heeft. De Smappee wordt ondertussen in 92 landen verkocht.' Lees volledig artikel op vrt NWS.

Big Tech tussen hemel en hel in Vegas.

'Enkele Belgische start-ups willen de boot van het internet der dingen niet missen. Zo is Smappee uit Kortrijk, dat een slimme energiemonitor ontwierp, geselecteerd voor de CES Innovation Awards.' Lees volledig artikel in De Tijd.

Internationale award voor Smappee.

'Het Kortrijkse bedrijf Smappee verdient wereldfaam met een Innovation Honoree Award op de CES-beurs in Las Vegas, de grootste beurs voor consumenten-elektronica. Niet alle uitvindingen worden gedaan in Silicon Valley, het kan ook in Kortrijk.' Lees volledig artikel in de Krant van West-Vlaanderen.

39 Belgische start-ups van Hoek Af creëerden 1624 banen?

'De tijd dat grote multinationals in België neerstreken en vestigingen openden die in één keer duizenden arbeidsplaatsen opleverden ligt ver achter ons, maar als je alle banen optelt die 39 start-ups opleveren, dan kom je aan het personeelsbestand van een uit de kluiten gewassen bedrijf. Bij de bedrijven in het nieuwe boek 'Hoek Af'van Eric Kenis zitten bekende namen als Teamleader, Showpad, Rombit, Smappee en Cubigo.' Lees volledig artikel in Trends.

Eurocommissaris bezoekt Smappee.

'Het bedrijf Smappee in Kortrijk heeft aan Eurocommissaris Maros Sefcovic, bevoegd voor energie, en aan onze minister Marie-Christine Marghem zijn innovatieve technologie om energieverbruik te meten getoond. Intussen is het bedrijf ook klaar om energie op te slaan wanneer die goedkoop is.' Bekijk volledige video op Focus WTV.

Review: Smappee - slimme gas- en water meter.

'De Smappee Gas & Water levert zeer gedetailleerde data over je verbruik. Wie echt groener wil leven, en zijn verbruik zo veel mogelijk wil indijken, zal daar zeker mee geholpen zijn.', Eric Beeckmans. Lees volledig artikel in Smarthome Magazine.

Automatiseer je huis met IFTTT: een gids.

'Automatiseer je huis met IFTTT. Een van de slimste toevoegingen voor IFTTT en jouw autonoom huis is Smappee. Koop een aantal Comfort Plugs TM van Smappee en je kan gemakkelijk op afstand toestellen in- of uitschakelen wanneer het verbruik de lucht in schiet', Cédric Van Loon in Tech Pulse. Lees volledig artikel in Tech Pulse.

De evolutie van de Smart Homes.

'Heeft in de toekomst iedereen een Smart Home? De tijd zal het uitwijzen, maar grote bedrijven zijn er alvast op voorbereid. Zo ook de verwarmings- en sanitairspecialist Van Marcke, dat vertelt over de mogelijkheden van het Internet of Things. Van Marcke stelt concreet enkele producten voor voor jouw smart home, waaronder de Smappee energie monitors.' Lees volledig artikel in Ik Ga Bouwen & Renoveren.

Zo draagt de virtuele munt bij aan de opkomst van de hernieuwbare energie.

'De zonnedaken van Tesla springen ongetwijfeld in het oog, maar sommige innovaties gebeuren minder zichtbaar, en hebben grotere gevolgen. Stefan Grosjean, CEO en oprichter van Smappee, een bedrijf dat slimme energiemonitors ontwikkelt, legt uit hoe blockchain bijdraagt aan de opkomst van de hernieuwbare energie.' Lees volledig artikel in Trends.

START-UP. Eerst Vlaanderen of meteen internationaal?

'Smappee ontwikkelde een slimme energiemonitor, die uw elektrische toestellen meet en vervolgens een gedetailleerd realtime overzicht van uw energieverbruik biedt.' Lees volledig artikel in De Standaard.

Bespaar op energiekosten met Smappee.

'Smappee kan individuele apparaten in huis herkennen, en dat is vrij uniek binnen de energieverbruiksmanagers. Zonder meer een knappe technische prestatie. Ook al geeft Smappee veel informatie over je energieverbruik, het ontbreekt nog aan wat je eigenlijk nodig hebt. Zoals: welke apparaten zijn niet zuinig of welke veroorzaken veel sluipverbruik.' Lees volledig artikel in Consumentenbond.

Meer dan 3.000 geïnteresseerden zonnepanelenproject van Parkstad.

'In de toekomst zal de energievoor-ziening voor woningen er heel anders gaan uitzien, daar ben ik van overtuigd!', mevr. Thijsen van zonnepanelenproject Parkstad. Lees volledig artikel in Parkstad Actueel.

Blockchain geeft hernieuwbare energie een boost.

'Je energieproductie en -verbruik wordt opgevolgd én tegelijk wordt de rekening betaald', CEO Stefan Grosjean in Blogit. Lees volledig artikel op Blogit.

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x