Smappee in de pers.

Er is heel wat te doen rond energie, en dus ook rond Smappee. Lees hieronder de krantenartikelen en de professionele reviews er op na. Benieuwd naar wat onze klanten van Smappee vinden? Neem dan zeker een kijkje op de pagina 'Getuigenissen'.

Smappee infinity - Bouwen & Wonen

Bouwen & Wonen

Smappee - Niko Home Control - zelfconsumptie - Installatie en Bouw

Installatie & Bouw

'Met de integratie van NIBE en Smappee geven we onze klanten niet alleen meer inzicht in hun energieverbruik, maar ook de mogelijkheid om het verder te verlagen en ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk energie van eigen dak gebruiken. Dit is niet alleen beter voor ons klimaat maar ook beter voor de portemonnee', verduidelijkt Bart Van Remortel, Senior Productmanager Energy & HVAC bij Niko. Lees volledig artikel.
Smappee - VARTA Storage - Sanilec

Sanilec

'De Belgische energiemonitor Smappee sloot een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst met VARTA Storage Gmbh… Ideaal koppel om energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken.' Lees volledig artikel.
Smappee - CEBIT - Knack - Data News

Data News

'Het nieuwe CEBIT voor u uitgetest. Data News kwam, zag, sprak met Belgische bedrijven… onder meer met… Smappee, Shazam voor u elektriciteitsverbruik.' Lees volledig artikel.
Smappee - CEBIT - Anankei

Anankei

'Anankei is naar CEBIT geweest en heeft er de Vlaamse bedrijven een bezoekje gebracht. Bekijk ze hier! Smappee, Teamleader CRM, Parkd, n-Auth , ZoraBots Inc., ETT, Waylay NV.' Bekijk volledige video.
Smappee Switch - slimme stekker - CEBIT - Nieuwsblad

Het Nieuwsblad

'Het Kortrijks bedrijf Smappee, bekend van de slimme energiemonitor met bijhorende app lanceert de Smappee Switch, een slimme stekker... Zogenaamde slimme stekkers kennen we al langer, net als hun kinderziektes… Smappee lost deze problemen op met Smappee Switch.' Lees volledig artikel.
Smappee - IoT- HR Square - Peter Leemans

HR Square

'Internet of Things wordt minstens even ingrijpend als de introductie van het internet', zegt IoT-expert Peter Leemans. Hij verwijst naar Smappee, een nieuwe onderneming die ontstaan is vanuit IoT. 'Smappee biedt de consument waardevolle inzichten in zijn of haar verbruik en de productie van energie.'
Smappee - Nest - De Onderneming

De Onderneming

'Smappee werkt samen met Nest voor intelligent energiebeheer. Na de lancering van Smappee Plus vorig jaar vormt de samenwerking tussen Smappee en Nest een volgende stap in de ontwikkeling van een doorsnee woning tot een energiezuinige smart home.' Lees volledig artikel.
Smappee - Nest - Sebastien Marien - Data News - Knack

Data News

'De Smappee-energiemonitor werkt vanaf nu samen met de Nest Protect en de Learning Thermostat. Het Belgische bedrijf ziet de samenwerking als een logische stap naar haar doel om een zo compleet mogelijke energie-oplossing te kunnen bieden. Daarnaast maakt het bedrijf haar apparaten binnenkort ook compatibel met laadpalen voor elektrische wagens.' Lees volledig artikel.
Smappee - energiemonitor - energie besparing - Guy Leysen - Engineeringnet.be

Engineeringnet.be

'Smappee blijft inzetten op de compatibiliteit met Internet of Things-platformen, smart devices en smart home-toepassingen. Daarbij staat energiebesparing centraal.' Lees volledig artikel.
Smappee - Nest - Slimme thermostaat - Kanaal Z

Kanaal Z

'De energiemeter van Smappee gaat de slimme thermostaat Nest van Google aansturen om nog meer energie te besparen. Smappee wil meerdere van die samenwerkingen afsluiten, om uiteindelijk het brein te worden van een slim en energiezuinig huis.' Bekijk volledige video.
Smappee - CES innovation Award - vrt NWS - Loutfi Belghmidi

vrt NWS

'Het bedrijf werd amper 5 jaar geleden opgericht en werd op CES genomineerd voor de CES Innovation Award. Smappee is een slimme energiemonitor. Die geeft een gedetailleerd overzicht van het energieverbruik van elk toestel dat u in huis heeft. De Smappee wordt ondertussen in 92 landen verkocht.' Lees volledig artikel.
Smappee - CES innovation Award - VTM Nieuws

VTM Nieuws

'Smappee heeft de CES Innovation Awards Honoree gewonnen voor hun product, de Smappee Plus. Smappee wordt reeds verkocht in 92 landen, maar Smappee blijft zoeken naar partners om het in nog meer landen te verkopen.' Bekijk volledige video.
Smappee - CES Innovation Award - De Tijd - Pieter Haeck

De Tijd

'Enkele Belgische start-ups willen de boot van het internet der dingen niet missen. Zo is Smappee uit Kortrijk, dat een slimme energiemonitor ontwierp, geselecteerd voor de CES Innovation Awards.' Lees volledig artikel.
Smappee - CES award - Krant van West-Vlaanderen - Jasmien Aernout

Krant van West-Vlaanderen

'Het Kortrijkse bedrijf Smappee verdient wereldfaam met een Innovation Honoree Award op de CES-beurs in Las Vegas, de grootste beurs voor consumenten-elektronica. Niet alle uitvindingen worden gedaan in Silicon Valley, het kan ook in Kortrijk.' Lees volledig artikel.
Smappee - Hoek Af - Eric Kenis - Trends

Trends

'De tijd dat grote multinationals in België neerstreken en vestigingen openden die in één keer duizenden arbeidsplaatsen opleverden ligt ver achter ons, maar als je alle banen optelt die 39 start-ups opleveren, dan kom je aan het personeelsbestand van een uit de kluiten gewassen bedrijf. Bij de bedrijven in het nieuwe boek 'Hoek Af'van Eric Kenis zitten bekende namen als Teamleader, Showpad, Rombit, Smappee en Cubigo.' Lees volledig artikel.
Smappee - Sefcovic - Marghem - Focus WTV

Focus WTV

'Het bedrijf Smappee in Kortrijk heeft aan Eurocommissaris Maros Sefcovic, bevoegd voor energie, en aan onze minister Marie-Christine Marghem zijn innovatieve technologie om energieverbruik te meten getoond. Intussen is het bedrijf ook klaar om energie op te slaan wanneer die goedkoop is.' Bekijk volledige video.
Smappee - Marghem - Made In West-Vlaanderen

Made In West-Vlaanderen

'We willen de bevolking graag meer betrekken bij het energiebeleid. Innovatieve oplossingen zoals slimme energiemeters kunnen daarbij helpen', Federaal minister van Energie en Leefmilieu Marie-Christine Marghem. Lees volledig artikel.
Smappee Gas & Water - Eric Beeckmans - smarthomemagazine

smarthomemagazine

'De Smappee Gas & Water levert zeer gedetailleerde data over je verbruik. Wie echt groener wil leven, en zijn verbruik zo veel mogelijk wil indijken, zal daar zeker mee geholpen zijn.', Eric Beeckmans. Lees volledig artikel.
Smappee - energiemonitor - smart plugs - Matthias Vienne - Engie blog

Engie

'Mijn elektriciteitsverbruik daalde van 4.000 kW naar 3.000 kW. Wel heb ik samen met Smappee ook smart plugs geïnstalleerd. Zo gaan de tv en de decoder bijvoorbeeld elke dag op hetzelfde uur uit. Waarom ze in stand-by laten staan? Ik ben heel tevreden over Smappee en kan het iedereen aanraden', Matthias Vienne op de Engie blog. Lees volledig artikel.
Smappee - IFTTT - Smart Home - Cédric Van Loon - Tech Pulse

Tech Pulse

'Automatiseer je huis met IFTTT. Een van de slimste toevoegingen voor IFTTT en jouw autonoom huis is Smappee. Koop een aantal Comfort Plugs TM van Smappee en je kan gemakkelijk op afstand toestellen in- of uitschakelen wanneer het verbruik de lucht in schiet', Cédric Van Loon in Tech Pulse. Lees volledig artikel.
Smappee - app - energiemanagement - energie efficiëntie - De Tijd

De Tijd

'De apps van de week: een handige manier om te kijken hoeveel u kunt besparen op energieverbruik, en dat ook meteen in de praktijk te brengen.'
Smappee - Canvas - Stefan Grosjean - De Afspraak

Canvas

'Smappee-CEO Stefan Grosjean legt in De Afspraak op Canvas uit wat wij als particulieren kunnen doen tegen klimaatopwarming.' Bekijk volledige video.
Smappee - IoT - smart home - Installatie 360

Installatie360

'Uit cijfers van de Europese Commissie blijkt dat in 2019 68 miljoen woningen in Europa en de VS een ‘slimme woning’ zullen zijn. Dat vormt een enorme groeimarkt voor gespecialiseerde installateurs. De Smappee kan het energieverbruik in en om gebouwen meten en controleren.' Lees volledig artikel.
Smappee - Smart Home - Van marcke - Ik Ga Bouwen & Renoveren

Ik Ga Bouwen & Renoveren

'Heeft in de toekomst iedereen een Smart Home? De tijd zal het uitwijzen, maar grote bedrijven zijn er alvast op voorbereid. Zo ook de verwarmings- en sanitairspecialist Van Marcke, dat vertelt over de mogelijkheden van het Internet of Things. Van Marcke stelt concreet enkele producten voor voor jouw smart home, waaronder de Smappee energie monitors.' Lees volledig artikel.
Smappee - Tesla - Solar - Stefan Grosjean - Trends

Trends

'De zonnedaken van Tesla springen ongetwijfeld in het oog, maar sommige innovaties gebeuren minder zichtbaar, en hebben grotere gevolgen. Stefan Grosjean, CEO en oprichter van Smappee, een bedrijf dat slimme energiemonitors ontwikkelt, legt uit hoe blockchain bijdraagt aan de opkomst van de hernieuwbare energie.' Lees volledig artikel.
Smappee - Futech

Futech

'Smappee, de alles-in-een energiemonitor voor de slimme woning van morgen. Smappee is helemaal afgestemd op hernieuwbare energie en complexe thuisvoorzieningen. Bijgevolg is Smappee de meest geavanceerde energiemonitor op de markt.' Lees volledig artikel.
Smappee - De Standaard

De Standaard

'Smappee ontwikkelde een slimme energiemonitor, die uw elektrische toestellen meet en vervolgens een gedetailleerd realtime overzicht van uw energieverbruik biedt.' Lees volledig artikel.
Smappee - De Morgen

De Morgen

'Meest in het oog springend initiatief is dat van Smappee, een idee van de Kortrijkse ondernemer Stefan Grosjean. Zijn technologie biedt gebruikers de mogelijkheid om met een smartphone het verbruik in de gaten te houden en bij te sturen.'
Smappee - Radio 1

Radio 1

'Het eerste product waar je zowel elektriciteit en gas, maar ook water kunt mee meten, in kaart brengen en makkelijk begrijpen. Je haalt de toekomst in huis. Voor een duurzamere wereld.'

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x