Over Smappee

Smappee is een bekroond internationaal cleantechbedrijf dat zijn klanten wil helpen energie en geld te besparen door hun energieverbruik te verlagen en hun energie-efficiëntie te verhogen. Ons toekomstbestendige energiemonitoringsysteem maakt gebruik van geavanceerde technologie om het gebruik van elektriciteit, zonne-energie, gas en water in real time te analyseren. Smappee is een toonaangevende speler die nauwkeurige energiegegevens aanreikt tot op apparaatniveau. Dankzij de lage kosten en meerdere integratiemogelijkheden is Smappee de keuze bij uitstek voor leveranciers van energiediensten (ESCo's) en bedrijven die op zoek zijn naar integratie van IoT-energietechnologie.

De oprichters

Smappee CEO Stefan GrosjeanStefan Grosjean (CEO)

Stefan is een internationale expert in smart grids en energiemanagement. Hij richtte in 1991 EnergyICT op en liet dit bedrijf uitgroeien tot een wereldwijde leider op het gebied van energiemanagementoplossingen voor commerciële en industriële ondernemingen, distributienetbeheerders en nutsbedrijven. Stefan won al heel wat prijzen, waaronder ‘Entrepreneur of the year’ (2000) en ‘European Business Award for the Environment’ (2010). Hij heeft een masterdiploma electric & electronics engineering en een MBA van Vlerick Business School. Lees Stefans verhaal over het ontstaan van Smappee .

 

Smappee COO Hans DelabieHans Delabie (COO)

Hans heeft meer dan 30 jaar succesvolle, internationale ervaring in key account management, business development, product marketing en O&O. Hij leidde de ontwikkeling van het Smappee-concept tot een commercieel product in goede banen. Hans behaalde een masterdiploma electric & electronics engineering en een diploma bedrijfskunde aan de KU Leuven.

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x