Bied je klanten vandaag al de technologie van de toekomst.

 • Smappee maakt van elk huis een smart home met de Smappee energiemonitors.
 • Help je klanten geld en energie besparen.
 • Vergroot je omzet via nieuwe klanten.
 • Combineer Smappee met jouw producten of diensten (koppelverkoop).
 • Koop Smappee altijd met partnerkorting.
 • Scherp je kennis aan met gratis infosessies.
 • Krijg hulp bij installatie of productvragen.
Word nu Smappee Certified
Smappee - Slimme energiemeting - oneindig veel mogelijkheden - partners

Oneindig veel mogelijkheden.

Smart home systemen en fabrikanten verwerken Smappee in hun producten. Installateurs nemen Smappee automatisch mee in de installatie van zonnepanelen, elektriciteit of centrale verwarming. Nutsmaatschappijen bieden de Smappee-voordelen aan als extra service aan hun klanten. Groothandels en webshops verkopen onze producten aan installateurs of particulieren.

Word nu Smappee Certified installateur en geniet van heel wat voordelen.

 • Smappee Plus en Pro worden exclusief verkocht via Smappee Certified installateurs & officiële verdelers.
 • Enkel jij als Smappee Certified installateur mag de producten installeren. Dat kan eenvoudig na het volgen van onze gratis webinars.
 • We verwijzen mogelijke klanten naar jou door en ondersteunen je met promotiemateriaal.
 • Smappee Plus en Pro werken met alle zonne-omvormers en energieopslagsystemen.

Schrijf je in voor onze gratis webinars.

1 Volg het Smappee Sales Webinar en krijg inzicht in welke energiemonitors geschikt zijn voor jouw klanten.

2 Volg het Smappee Technical Webinar en leer hoe je snel en eenvoudig de Smappee Plus en Pro installeert.

Of email naar partner@smappee.com voor meer informatie over het « Smappee Certified »-programma en alle voordelen die je kan genieten.

De laatste jaren vindt een revolutie plaats in slimme, groene technologie. Steeds meer huis-eigenaars zoeken naar slimme manieren om de energiefactuur en de ecologische voetafdruk naar beneden te halen. Met de integratie van Smappee in ons productaanbod beantwoordt Rexel aan deze steeds groeiende noden van de moderne markt.

Rexel (Groothandelaar elektriciteitstoebehoren)

Smappee is de perfecte uitbreiding van ons partnerplatform QIVICON Home Base. Die verbindt de toestellen van diverse partners op een draadloze manier. Het bedienen, combineren en automatiseren van apparaten en functies gebeurt heel eenvoudig via smartphone, tablet of pc met apps van de verschillende partners. Dankzij de integratie van Smappee hebben klanten van de QIVICON-partners ook toegang tot realtimegegevens over het energie-verbruik van elk apparaat. Dat kan hen helpen om hun verbruik en kosten te verlagen

Thomas Rockmann, Connected Home Deutsche Telekom

Hoe meer mensen gebruik maken van SolarCoins, hoe meer waarde deze krijgen en hoe meer geld de gebruikers kunnen verdienen. Tot nu toe registreerden de gebruikers van SolarCoins hun energieproductie iedere zes maanden. De integratie met Smappee laat ons toe om de productie van zonne-energie te controleren in realtime, en gegevens te verzamelen die kunnen worden gebruikt om de luchtvervuiling te meten en de klimaatverandering op te volgen.

François Sonnet, SolarCoin Foundation

In Spanje schijnt de zon enorm veel.  Smappee helpt ons om die energie ten volle te benutten. Ik probeer vurig mijn klanten te overtuigen om Smappee te proberen want ik weet welke extra waarde het hen kan bieden. Dat terwijl ze ook hun steentje bijdragen voor het milieu.

Xavier Tomàs, Qksol (Hernieuwbare Energie Consultant)

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x