Smappee Pro

  • De meest performante energiemonitor voor bedrijven.
  • Al je vestigingen in één slim energienetwerk.
  • Perfect voor submetering van specifieke toestellen en processen.
  • Hernieuwbare energie optimaal gebruiken.
  • Eenvoudige app voor de gebruiker, uitgebreid dashboard voor de energiemanager.
  • Makkelijk te installeren, geen downtime.
  • Bespaar aanzienlijk op je energiefactuur.

De energie van al je bedrijfssites in één oogopslag.

In je app of op het online dashboard krijg je een helder overzicht van de energiestromen van je verschillende bedrijfssites. In realtime en tot op het niveau van afzonderlijke toestellen. Je weet ook op elk moment hoeveel wind- en/of zonne-energie je bedrijf produceert en verbruikt. Maak het plaatje compleet met de Smappee Gas & Water.

Smappee - Pro energiemonitor - app - al je vestigingen in één slim energienetwerk.

Besparen was nog nooit zo makkelijk.

Smappee Pro detecteert sluimerverbruik en energievreters. Dankzij submetering meet je ook uiterst accuraat hoeveel bepaalde toestellen of groepen toestellen verbruiken. Voortaan kan je heel precies al je besparingsmaatregelen meten, verifiëren en bijsturen waar nodig.

Laat geen energie verloren gaan.

Een piek in je eigen energieproductie? Dan kan je met de Smappee Pro die energie gebruiken om specifieke toestellen in te schakelen, in een rangorde die je zelf kiest. Bovendien kan je bepaalde activiteiten en processen automatiseren. Handig én het risico op menselijke fouten wordt meteen een heel pak kleiner.

Smappee - Pro energiemonitor - detecteer energievreters

In een paar tellen geïnstalleerd.

Aan je elektrische installatie hoef je niets te veranderen. Je elektricien of installateur kan de klus in een uurtje klaren. Ook tijdens de kantooruren, want de stroom hoef je niet af te sluiten. Met onze handige ‘clip-on’-sensoren wordt submetering heel eenvoudig. Ontdek hier de technische specificaties en installatiehandleiding.

Interesse Smappee Pro te kopen of verdelen?
Laat je contacteren.

Toch nog vragen? Onze medewerkers helpen je graag verder. Mail  pro@smappee.com of bel   +32 56 38 02 11

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x