Jouw Smappee is een teamplayer!

De Smappee energiemonitors zijn op zich al een slimme tool om je energieverbruik aan te pakken, maar dankzij de bijhorende Smappee Switch kan je ook huishoudtoestellen vanop afstand bedienen via de app. Klaar om nog een stapje verder te gaan? We verwelkomen je graag in de wereld van 'the Connected Home'! Dankzij onderstaande IoT-platformen kan je experimenteren met allerlei formules om je het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Je kan ook naar hartelust zelf formules samenstellen. Omdat Smappee de energiestatus ('aan' of 'uit') kent van een toestel, kan je zelfs 'minder slimme' toestellen (i.e. zonder internetverbinding) automatiseren.

Internet of Things platformen

Via IoT-platformen kan je toestellen met elkaar laten praten en zo bepaalde gebeurtenissen automatisch doen verlopen. Klik op het icoon om de volledige lijst met implementeerbare toestellen en apps van dat platform te raadplegen.

Smappee works with Nest     Works with IFTTT     Stringify     Amazon Alexa     Conrad connect     Openremote      Smappee works with Samsung Artik cloud     

 

Smappee works with Samsung Smartthings      Smappee works with MQTT  

 

 

Kriebelt het al om aan de slag te gaan? Neem eens een kijkje naar alle mogelijke formules op het Smappee account van IFTTT of Stringify. Je kan natuurlijk ook zelf aan de slag met nieuwe formules.

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x