Hoe verbind ik de Smappee P1/S1 module met mijn Fluvius digitale meter?

 

Hoe verbind ik de Smappee P1/S1 module met mijn Fluvius digitale meter?

Ga naar mijngegevens.fluvius.be. Zend een verzoek om de gebruikerspoorten van jouw digitale meter te activeren. Hou je ID en EAN-nummer van jouw digitale meter bij de hand.

Het EAN-nummer vind je terug op je elektriciteitsfactuur of op jouw digitale meter. Wanneer de gebruikerspoorten geactiveerd zijn, verschijnt er een pijl boven het GP-label op het display van jouw digitale meter. De activatie kan enige tijd in beslag nemen.

Hoe verbind ik de Smappee P1/S1 module met mijn Fluvius digitale meter? Open de Smappee App, maak een account aan en druk op “Installeer je eerste monitor”. Volg de installatieflow in de app.
Hoe verbind ik de Smappee P1/S1 module met mijn Fluvius digitale meter? Verbind een van de meegeleverde kabels met de P1-poort van jouw digitale meter.
Hoe verbind ik de Smappee P1/S1 module met mijn Fluvius digitale meter? Verbind het andere uiteinde van de kabel met de P1-poort van de Smappee module.
Hoe verbind ik de Smappee P1/S1 module met mijn Fluvius digitale meter? Herhaal stap 3 en 4 voor de S1-poort. Ga nog eens na of de P1-poort van jouw Fluvius digitale meter verbonden is met de P1-poort van de Smappee P1/S1 module en of de S1-poort van jouw Fluvius digitale meter verbonden is met de S1-poort van de Smappee P1/S1 module.
Smappee P1/S1 installatieHoe verbind ik de Smappee P1/S1 module met mijn Fluvius digitale meter? Bevestig de meegeleverde bevestigingsplaat met twee schroeven aan de wand naast jouw digitale meter. Bevestig de Smappee module op de plaat door de magneten te connecteren.
Hoe verbind ik de Smappee P1/S1 module met mijn Fluvius digitale meter? Bewaar de instellingen van jouw installatie en ga aan de slag! Monitor jouw elektriciteitsverbruik en bespaar energie en geld.
  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x