Set van 2 Smappee Switch. De écht intelligente slimme stekker.

  • Meet exact het verbruik van 1 toestel of toestelgroep.
  • Bedien toestellen van op afstand en weet zeker of je toestel aan of uit staat.
  • Raak de slimme stekker aan om een toestel aan of uit te schakelen.
  • Maak ook je kelder of zolder automatisch bedienbaar: link Switches aan elkaar om meer afstand of obstakels te overbruggen.
  • Voeg triggers toe om je toestellen nog slimmer te bedienen.
  • Knap design met geïntegreerde LED-lampjes en verlengsnoer.
  • Werkt enkel met een Smappee energiemonitor.
- +
Nog vragen? Ga naar FAQ.
Smappee - slimme stekker Switch - energiemonitor

Met een Switch grijp je nog slimmer en zuiniger in.

Smappee Switch helpt je in te grijpen. Als je Smappee Switch meet dat er op je TV, spelconsole of home office veel sluimerverbruik zit, dan zet je daar met een Switch een handig slot op. Eén tik ertegen en alles wat op je Switch zit, gaat uit. En je weet zeker dat het volledig uit is. Het kan nog slimmer. Via de Smappee app, kan je de Switch gebruiken om je toestellen aan- of uit te zetten op het zuinigste moment. Bijvoorbeeld om optimaal van het nachttarief te profiteren. Heb je bovendien een piek in je productie van zonne- energie, dan kan je de Switch die extra stroom met triggers laten toewijzen aan je warmteboiler.

Meet en weet wat je verbruikt.

Smappee, dat is meten en weten wat je verbruikt. Als een heuse energie-detective scant Smappee voortdurend alle verbruik in je huis. En dan is de Switch daarop de ideale aanvulling. Want deze echt intelligente slimme stekker kan je exact vertellen hoeveel de aangesloten toestellen verbruiken.

Smappee - slimme stekker Switch - controleer je toestellen vanop afstand of met de hand
Smappee - Switch - Smart - Plug - Installation

Op afstand of met de hand.

Met de gratis app bedien je hem op afstand, maar zit je er naast, dan raak je hem gewoon even aan. Met zijn knap design is het een plezier. Eén tik in plaats van knoppen en stekkers te bedienen. Want je kunt hem natuurlijk ook aansluiten op een meerstekkerblok. Geen bukken of buigen meer.

De extra slimme schakel in het Smappee ecosysteem.

Eén keer scannen en je Switch is verbonden met je Smappee app en met het Smappee ecosysteem. Dat meet, monitort en controleert de energiestromen in huis. En met de Smappee Switch grijp je natuurlijk nog slimmer in. Nog zuiniger en ecologischer. De Smappee Switch werkt enkel in combinatie met onze energiemonitoren.

Kijk hoe het werkt Nog vragen? Ga naar FAQ.
Smappee - slimme stekker Switch - installatie

Til jouw project naar een hoger een niveau.

Een nieuwbouwproject met energiezuinige woningen? Werknemers die apparaten onnodig laten aanstaan? Het verbruik van vakantiehuizen beter monitoren? De Smappee Switch kan dé oplossing zijn. Daarom bieden we de Switch-technologie ook aan op maat van jouw project. Switches met of zonder stekker, het kan allemaal. Geïnteresseerd? Neem dan hier contact op met ons.

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x