Uitbreidingsset bereik van stroomklemmen

Uitbreidingsset bereik van stroomklemmen

  • Range extension set for Current Clamps explained

Uitbreidingsset bereik van stroomklemmen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 39,95
Deze uitbreidingsset breidt het bereik van de huidige stroomklemmen uit met een standaard Ethernet-kabel (RJ45). Belangrijk: Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. Koop dit product alleen wanneer het Smappee Support team (support@smappee.com) heeft gecontroleerd dat het geschikt is voor jouw specifieke situatie. De set bestaat uit 2 delen: een deel om te verbinden met de huidige stroomklem, het andere deel om te verbinden met de Smappee inputs. Ertussen, kan je een normale Ethernet-kabel (RJ45)gebruiken om het bereik van de 3 stroomklemmen tot 20 m (65 ft) te verlengen.

Meer informatie vind je hier.

Productomschrijving

Deze uitbreidingsset breidt het bereik van de huidige stroomklemmen uit met een standaard Ethernet-kabel (RJ45).Belangrijk: Dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. Koop dit product alleen wanneer het Smappee Support team (support@smappee.com) heeft gecontroleerd dat het geschikt is voor jouw specifieke situatie.De set bestaat uit 2 delen: een deel om te verbinden met de huidige stroomklem, het andere deel om te verbinden met de Smappee inputs. Ertussen, kan je een normale Ethernet-kabel (RJ45)gebruiken om het bereik van de 3 stroomklemmen tot 20 m (65 ft) te verlengen.

Meer informatie vind je hier.

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x