10 sterke punten van smappee

1. Slim meten en weten.
De gratis app van smappee geeft je in één oogopslag een overzicht van je actueel elektriciteitsverbruik, je sluimerverbruik en de opbrengst van je zonnepanelen. Bovendien maakt deze een grafische voorstelling van het verbruik van je elektrische toestellen. Zo krijg je écht inzicht in je verbruik en kan je de (verborgen) energievreters in huis ontdekken en aanpakken. Via je computer kan je die data verder analyseren.

2. Kort op de bal.
Als je weet welke toestellen te veel energie verbruiken, kan je onmiddellijk ingrijpen: nog voor je je energiefactuur ontvangt. Ook sluimerverbruik kan je zo gericht aanpakken.

3. Mobiel.
Met de smappee app voor smartphone en tablet kan je altijd en overal je energieverbruik bekijken.

4. Gemoedsrust.
Abnormaal verbruik wordt onmiddellijk gedetecteerd. Twijfel je of je alle toestellen wel hebt uitgeschakeld? Check het met smappee en schakel ze – als je dat wil- van op afstand uit. Dit vereist een comfortstekker (dit is draadloze tussenstekker waarmee je op afstand toestellen kunt aan- en uitschakelen). Standaard wordt één comfortstekker meegeleverd. Bijkomende comfortstekkers kunnen via de webshop aangekocht worden. Deze comfortstekkers heb je enkel nodig om van op afstand toestellen aan- en uit te schakelen. smappee registreert je energieverbruik via één centrale monitor, daar heb je geen extra stekkers voor nodig.

5. Makkelijk installeren.
Omdat de smappee monitor werkt met slechts één meetpunt -vlakbij de elektriciteitskast- is hij eenvoudig en veilig te installeren.

6. Ook zonnepanelen.
De smappee monitor meet niet alleen de elektriciteit die je zonnepanelen produceren, maar toont ook hoeveel energie je meer of minder produceert dan je verbruikt.

7. Betaalbaar.
Door in te grijpen op de energievreters in huis bespaar je gemiddeld 12% op je energiefactuur. Snelle rekenaars weten dus dat een smappee op minder dan 2 jaar tijd terugverdiend is. Smappee werkt zonder maandelijks abonnement – dus na de eenmalige aankoop van je set, komen er geen extra kosten bij.

8. Privacy-beleid.
Alle data over je energieverbruik wordt anoniem en veilig bewaard. Je privacy wordt gegarandeerd.

9. Objectieve informatie.
smappee werkt onafhankelijk van de energieleverancier bij wie je klant bent en geeft je objectief metingen om je energieverbruik te begrijpen – en als dat nodig is: te verminderen.

10. Let’s win.
smappee verandert gewoonten en levert zo dubbel voordeel op: in je portemonnee en voor het milieu.

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x