Smappee Infinity.

  • Energiebeheer voor elke behoefte.
  • Bruikbaar in combinatie met IoT-producten en -diensten.
  • Eenvoudige installatie, weinig onderhoud, draadloze updates.
  • Dashboard op maat met realtime- en historische gegevens.
  • Beschermt je gegevens en privacy.
  • Geschikt voor een-, twee- en driefasige aansluitingen.
  • Modulaire, toekomstbestendige oplossing.


Smappee Infinity kopen?
Nog vragen? Ga naar FAQ.

Snelle, nauwkeurige energiegegevens.

Smappee Infinity verzamelt realtime- en historische productie- en verbruiksgegevens tot op toestelniveau. Zo krijg je nuttige inzichten in je sluimerverbruik, weet je welke toestellen echte energievreters zijn en zie je ook je dagelijkse energieverbruik. Door traditionele stroomklemmen, onze slimme stekker Smappee Switch en onze gepatenteerde technologie voor apparaatherkenning te combineren, biedt Smappee je de meest complete en uitgebreide set van submetingsopties op de markt. Klik hier voor meer info over de submetingsopties van Smappee.

Toekomstbestendig energiebeheer.

Dankzij Smappee Switch of zelf aangemaakte slimme formules kan Smappee Infinity optreden als energieregelaar van een gebouw en kan hij automatisch je energiestromen of die van je klant beheren. Als jij of je klant bijvoorbeeld zonne-energie produceert, kan Smappee Infinity zelf bepalen of je zonne-energie naar je warmtepomp gaat, naar het net, of voor later in je thuisbatterij moet worden opgeslagen. Als je gaat koken, kan Smappee Infinity automatisch minder energie naar de laadpaal van je elektrische auto sturen, zodat er zeker geen zekering springt. Deze controle over je energiestromen zorgt voor de ultieme energie-efficiëntie en een geoptimaliseerd eigen verbruik, en maakt van je woning een slimme, gedecentraliseerde energiehub. Lees hier de usecase.

Modulair en uitbreidbaar.

Wij weten dat elke klant verschillend is. Daarom hebben we Smappee Infinity zo flexibel mogelijk gemaakt. Dankzij ons modulair aanbod kun je precies de functies en diensten kiezen die je nodig hebt van energiemetingen via Modbus voor meerdere sites tot slim autoladen en een geoptimaliseerd eigen verbruik. Zo krijg je een oplossing die perfect afgestemd is op de behoeften van je klant. Wil je na verloop van tijd meer controle, gegevens of diensten? Geen enkel probleem! De modulariteit van Smappee Infinity zorgt ervoor dat je de bestaande oplossing altijd aan je nieuwe behoeften kunt aanpassen.

De genialiteit van de Smappee-technologie.

De genialiteit van de Smappee-technologie.

Smappee Infinity is een modulaire oplossing voor energiemanagement die je makkelijk in bestaande en nieuwe installaties kunt integreren. Het systeem omvat drie belangrijke componenten:

Smappee CT Hub

De CT Hub is het belangrijkste onderdeel van het monitoringsysteem. Je kunt tot vier CT's of Rogowski-spoelen op de CT Hub aansluiten om verschillende stromen (van 50 A tot 1000 A) te meten. Dat maakt een nauwkeurige submeting van (een groep) apparaten mogelijk. Koppel tot zeven CT Hubs aan elkaar voor het meten van verschillende installaties met een maximale afstand van 100 meter.

Smappee Power Box

De Power Box voorziet alle componenten van energie en vormt zo het hart van het monitoringsysteem. De Power Box meet de lijnspanning van de verschillende aangesloten fases en verstuurt de gegevens via de Smappee bus.

Smappee Genius

De Genius is het portaal tussen het monitoringsysteem en de Smappee Cloud en zorgt voor een beveiligde opslag van de gegevens van verschillende componenten. Dit apparaat communiceert ook met componenten van andere fabrikanten, Smappee Gas & Water en Smappee Switch. Dankzij deze verschillende opties zorgt Smappee Genius ervoor dat Smappee Infinity als systeem voor energie- en gebouwenbeheer (HEMS & BMS) kan optreden en een geoptimaliseerd eigen verbruik kan garanderen.

Betaalbaar, snelle installatie.

Smappee Infinity kun je snel en makkelijk installeren en vereist maar weinig onderhoudskosten. Daardoor ligt de Total Cost of Ownership lager dan bij concurrerende oplossingen. Dankzij de compacte hardware past het systeem makkelijk in eender welk distributiepaneel. Het compacte plug-and-playsysteem, met hubs die stroomklemmen (CT's) met elkaar verbinden, is robuust en betrouwbaar. Je besteedt dus minder tijd aan de configuratie van het systeem en meer tijd aan het besparen van energie.

Interoperabiliteit met IoT-producten.

Smappee bouwt zijn compatibiliteit met IoT-producten en -platformen van andere fabrikanten voortdurend verder uit, zodat ook jij je aanbod regelmatig kunt uitbreiden. Partners kunnen de Smappee-technologie bovendien in hun producten of diensten integreren. We werken met IP-gebaseerde verbindingen en standaarden zoals ModBus, MQTT en OCPP om snel nieuwe gebruikstoepassingen te ontwikkelen en integratie te versnellen.

Gegevens visualiseren op maat van je behoeften.

Providers en gebruikers kunnen hun gegevens op verschillende manieren bekijken. Er is een API voor integratie met EMS/BMS-systemen, een uitgebreid professioneel dashboard voor diepgaande analyses en een gebruiksvriendelijke app voor consumenten.

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x