Smappee Infinity.

• Slim energiebeheer voor elke energiebehoefte.
• Controleer en bekijk energie, zonne-energie, gas en water in een oogopslag.
• Realtime- en historische gegevens via App of Dashboard.
• Slimme controle en dynamische load balancing.
• Interoperabiliteit met IoT-producten en -diensten.
• Eenvoudige installatie, weinig onderhoud, draadloze updates.
• Modulair, toekomstbestendig.

Smappee Infinity kopen?
Nog vragen? Ga naar FAQ.

Energy data and control

Energiegegevens en controle.

Smappee Infinity verzamelt realtime- en historische productie- en verbruiksgegevens tot op toestelniveau. Voeg zonne-energie, gas en water toe voor een compleet overzicht van al je energiestromen in een oogopslag. Smappee Infinity levert niet alleen een grote hoeveelheid zeer waardevolle, bruikbare gegevens, maar laat gebruikers ook hun energiestromen controleren. Onze dynamische load balancing-technologie stuurt zelfs energie naar EV-laadpunten en batterijopslagsystemen voor extra efficiëntie en gemoedsrust voor jou en je klanten.

Nauwkeurigheid, tot op toestelniveau.

Stel het niveau van gegevensnauwkeurigheid, installatievereisten en budget in dat het beste past bij je specifieke behoeften. Smappee Infinity biedt de meest complete en uitgebreide set van submetingsopties op de markt. Nauwkeurige submeting aan de bron door stroomklemmen aan het distributiepaneel te bevestigen. Breid met de Smappee Switch uit naar submeter vanuit het stopcontact. Gebruik Smappee's gepatenteerde NILM (Non-Intrusive Load Monitoring) om toestellen en hun geschatte verbruik te detecteren door een klem op de stroomkabel te bevestigen. Lees hier meer over de submetingsopties van Smappee.

Accuracy, down to the appliance level

Een modulaire oplossing voor elke energiebehoefte.

A modular solution for every energy need

1. Stroomvoorziening. Smappee Power Box meet de lijnspanning van de aangesloten fases, de stroom van de CT's en berekent actief/reactief vermogen en andere kwaliteitsgegevens van energie en vermogen.

2. Gegevensverzameling. De Smappee CT Hub verzamelt energiegegevens door verschillende stromen te meten met maximaal 4 CT's of Rogowski-spoelen. Gebruik de Smappee Solid Core 3-phase CT als een eenvoudig en kostenefficiënt alternatief. Of voeg een Smappee Input-module toe om pulsen te tellen of inputstatus te monitoren met maximaal 4 digitale inputs. Voeg Smappee Gas & Water toe voor gedetaileerde gegevens over gas- en waterverbruik.

3. Communicatie. De Smappee Genius is de gateway tussen de Smappee-modules en de Smappee Cloud en verzekert een veilige gegevensopslag. De Genius werkt ook samen met de controlemodules van Smappee en van derde partijen om zo automatiseringen en dynamische load balancing mogelijk te maken. Gebruik de Smappee Connect of Wi-Fi Connect als een kostenefficiënte manier om communicatie aan de Smappee Infinity toe te voegen.

4. Controle.Controleer (een groep van) toestellen op afstand met de Smappee Switch of Smappee Output-module. De Output-module kan ook worden gebruikt als een controlesignaal voor slimme toestellen. Bovendien kun je IoT-producten van derden integreren via de Smappee App. Stel formules in om deze slimme toestellen te verbinden en controleren met de Smappee Automations in de app.

Klik hier voor de technische specificaties.

Gateway to a world of IoT solutions

Gateway naar een wereld van IoT-oplossingen.

Smappee breidt zijn ecosysteem voortdurend uit met compatibele IoT-producten en -diensten van derden. Smappee gebruikt Ethernet, Wi-Fi, 2G/4G, IP-gebaseerde verbindingen en standaarden zoals Modbus RTU en IoT-communicatieprotocollen MQTT en EEBUS om een snelle ontwikkeling van nieuwe toepassingen te faciliteren en integraties te versnellen. Aan de andere kant werkt Smappee samen met derde partijen om zijn technologie te integreren in hun producten of diensten zoals autolaadstations, slimme thermostaten, home assistants of thuisbatterijen.

Meerdere manieren om je gegevens te raadplegen.

Aanbieders en gebruikers kunnen energiegegevens op verschillende manieren raadplegen. Smappee maakt gebruik van een API voor de integratie met HEMS/BMS-systemen, biedt een flexibel professioneel dashboard voor diepgaande analyses en een gebruiksvriendelijke app voor consumenten.

Multiple ways to access your data
Modular and comprehensive

Modulair en uitgebreid.

Wij weten dat elke klant verschillend is. Daarom hebben we Smappee Infinity zo flexibel mogelijk gemaakt. Met ons uitgebreide aanbod kun je de functies en diensten kiezen die jij nodig hebt, om een oplossing te leveren op maat van de behoeften van jouw klanten. Van slim autoladen en geoptimaliseerde zelfconsumptie tot aanzienlijke energie- en kostenbesparingen. Wil je na een tijd meer controle, gegevens of diensten? Geen probleem! De modulariteit van Smappee Infinity zorgt ervoor dat je de bestaande oplossing altijd aan je nieuwe behoeften kunt aanpassen.

Snelle, kostefficiënte installatie.

Smappee Infinity kun je snel en makkelijk installeren en vereist weinig onderhoudskosten, zodat de levensduurkosten lager liggen dan bij concurrerende oplossingen. Het compacte plug-and-playsysteem met hubs voor het verbinden van stroomklemmen (CT's) of Rogowski-spoelen is robuust en betrouwbaar. Je besteedt dus minder tijd aan de configuratie van het systeem en meer tijd aan het besparen van energie voor jou en je klant.

Low cost, quick installation

Partners vertrouwen op onze technologie.

Of het nu gaat om bidirectioneel EV-opladen, slimme kantoorgebouwen of de uitrol van onze duurzaamheidsdoelstellingen, samenwerking met toonaangevende bedrijven zoals ENGIE, Smappee en EVBox helpt ons om onze duurzaamheidsdoelen te behalen en ons bedrijf toekomstbestendig maken

Jan Willem Weissink, Managing Director van Schiphol Real Estate bij Royal Schiphol Group

Niemand laat zomaar een kraan openstaan. En toch verspilt iedereen energie. Smappee spoort onzichtbaar energieverbruik op. De monitor biedt waardevolle inzichten in je energieconsumptie en helpt je verbruik onder controle te houden. Een makkelijke en betaalbare oplossing!

Jean-Philippe Denruyter, manager voor Applied Energy Solutions bij WWF

Smappee dacht met ons mee en paste hun product aan naarmate onze behoeften duidelijker werden. Hun bereidheid om samen te werken en ons te ondersteunen was een van de belangrijkste drijfveren bij onze beslissing om met hen verder in zee te gaan.

Chris DeBenedictis, Vice President Producten bij Budderfly

Smappee werkte met ons samen en paste zijn product aan naarmate onze behoeften duidelijker werden. Hun bereidheid om met ons mee te denken en ons te ondersteunen, was een van de belangrijkste beweegredenen om met hen verder te gaan.

Chris DeBenedictis, Vice President Producten van Budderfly.

Het was belangrijk voor ons dat de Smappee-technologie kon worden geïntegreerd met onze huidige producten, evenals met onze toekomstige producten. Dat, samen met de snelheid waarmee integratie kon plaatsvinden, gaf ons een belangrijke voorsprong op onze concurrentie.

Kristof Vereenooghe, CEO bij EVBox

Voordat onze klanten hun elektriciteitsverbruik kunnen beheren, moeten ze een gedetailleerd inzicht krijgen in hun energieproductie en -consumptie. Smappee biedt daarvoor de perfecte tools en geeft alle gegevens op intuïtieve manier weer.

Gordon Clements, algemeen directeur bij VARTA Storage
Klik hier voor meer testimonials en use cases

  Loading...
Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen op deze site ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie.
x